Bli kunde

Vi er lokalbanken som aktivt bryr oss om våre kunder og et levende lokalsamfunn - hver dag.  Her finner du tilgang til å opprette deg selv som privatkunde. Bruk din BankID og registrer deg selv. Du kan også opprette kundeforhold for umyndige personer som du er verge for, og oppdatere kundeerklæring og samtykkeopplysninger

Bli kunde eller oppdater dine opplysninger

Mobil

Bli kunde

Logg inn med BankID for å bli privatkunde hos oss

Familie

Under 18 år?

Registrer ditt barn her, så oppretter vi konto etterpå

PC

Kundeerklæring

Har ditt kundeforhold endret seg siden sist? Oppdater dine opplysninger her

Samarbeid

Samtykke

Oppdater hvordan vi kan kommunisere med deg

Bryr du deg om lokalsamfunnet?

Ønsker du at barn og unge skal vokse opp i trivelige miljøer, med idrett og kultur som store muligheter? Bryr du deg om lokale arbeidsplasser, liv i gatene, trygge omgivelser for alle? 

Vi er lokalbanken som gjør dette. Vi deler ut store deler av vårt overskudd hvert år (siden 1899) og form av gaver, sponsoravtaler, sparebankstiftelser og mye mer. 

I tillegg har vi kompetente rådgivere med lokal kunnskap og raske beslutningsveier. Vi er 54 ansatte som bryr oss aktivt hver eneste dag for våre kunder og vårt lokalsamfunn på den 68. breddegrad. 

Bli kunde - støtt lokalsamfunnet

Vi bidrar til lokal verdiskapning

Hvert år deler vi ut en del av vårt overskudd til allmennyttige formål. I 2020 delte vi ut til sammen 17 millioner kroner til store og små allmennyttige prosjekter som bidrar til lokal verdiskapning. 

Blir du kunde hos oss er du med på å gi litt tilbake til ditt lokalsamfunn.

Vår visjon, mer verdi lokalt, handler ikke bare om å skape økonomiske verdier i våre kjerneområder. For oss handler det også om å bidra til bolyst, trivsel og bærekraftige lokalmiljø - verdier som ikke kan måles i penger men som bidrar til et godt liv for store og små. 

Vårt kjerneområde er på den 68. breddegrad, og vi har kontorer i Narvik, Ballangen, Bogen, Harstad, Sortland, Leknes og Svolvær. 

Spørsmål om bli kunde?

Vi har svært dyktige rådgivere på vårt kundesenter. 

Kontakt meg gjerne