Din totalbank - Velkommen til oss

Oppdag fordelene med å bli kunde i 68° Nord - din totalbank. Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester og skreddersydde løsninger for både privatpersoner og bedrifter. Utforsk våre bank-, forsikrings- og spareprodukter, og opplev en personlig og pålitelig bankopplevelse som tar vare på alle dine økonomiske behov. Bli med i 68° Nord-familien i dag.

1. Personlige kontoer

Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger for ulike kontoer som gir deg enestående fleksibilitet. Enten du trenger å dekke dine daglige bankbehov eller ønsker å spare og bygge opp økonomiske reserver, har vi produktene som passer for deg.

Se våre ulike kontoer her!

2. Lån og finansiering

Vi har fleksible og konkurransedyktige boliglån som hjelper deg med å realisere drømmen om ditt eget hjem. Vi tilbyr også lån uten sikkerhet som gir deg frihet til å realisere ulike prosjekter og behov. Eier du en bedrift tilbyr vi også skreddersydde låneprodukter for bedrifter som ønsker å vokse og utvide virksomheten.

Les mer om boliglån her!

Les mer om næringslån her!

3. Pensjon og forsikring

Vi hjelper deg med å planlegge og sikre en trygg og økonomisk fremtid. Vi har mange ulike forsikringsprodukter som dekker dine eiendeler, dine nærmeste eller kjæledyret ditt.

Les mer om våre ulike forsikringer her!

4. Mer verdi lokalt

Vi er stolte av vårt engasjement for våre lokalsamfunn og støtter kultur, idrett og næringsutvikling gjennom vårt 68° Nord-bidrag. Gjennom gaver, sponsing og utbytte til Sparebankstiftelsen 68° Nord Harstad, Sparebankstiftelsen 68° Nord Ofoten og Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank, kanaliserer vi midler tilbake til lokalsamfunnene vi betjener. Vi ønsker å skape mer verdi lokalt og være en aktiv deltaker i utviklingen av vårt regionale område.

Les mer om 68° Nord-bidraget her!

Kontakt oss

Kontakt oss her, eller finn en rådgiver ved ditt kontor: