Vi har blitt - en LOKALBANK

Din faste rådgiver!

Ønsker du å fortsatt få gode råd for ditt behov - anbefaler vi deg å bli med oss, og endre forsikringene dine til Frende Forsikring, og flytte sparingen til Norne Securites. Da kan vi fortsatt hjelpe deg når du trenger det.

Sparebank 68° Nord er den samme banken med våre erfarne og trofaste medarbeidere. Vi er fortsatt den lokale sparebanken som kjenner kundene våre godt og som gir tilbake til lokalsamfunnet ved å bidra til økt aktivitet og engasjement i nærmiljøet.

Vi har blitt en frende - bli en frende du også!

Vi har nå inngått nytt samarbeid på forsikring - Frende Forsikring. Forsikringsselskapet med svært konkurransedyktige priser, og samtidig vunnet best-i-test priser flere år på rad. Vi bistår deg gjerne med gode råd og løsninger tilpasset ditt behov, men for å gjøre dette - må du bli en frende også.  

Hvorfor gjør vi dette?

Vi ønsker å være Lokalbanken (med stor L). Vi ønsker å skape lokale arbeidsplasser, vi ønsker å være en bank som holder dørene åpne for folk som ønsker å komme for en prat. Vi ønsker å legge mest mulig av vårt overskudd tilbake til lokalsamfunnet. Vi ønsker å være her for deg og lokalsamfunnet.

Dette er en utrolig spennende reise - vi håper du blir med oss.

Takk for at du er vår kunde.