Vi søker etter administrativ medarbeider!

Kontorsted vil være Bogen eller Harstad!

Kan du tenke deg å jobbe med administrative kontoroppgaver, i et trivelig arbeidsmiljø ved Sparebank 68° Nord?

Kan dette være noe for deg? Les mer om stillingen og søk her!

Ved vårt kontor i Bogen har vi 10 dyktige og trivelige medarbeidere som tilbyr komplette banktjenester.
Dette kontoret har også hovedansvaret for å forvalte hele bankens depot. Det vil si bankens sikkerhetsdokumenter, som for eksempel låneavtaler, pantedokumenter og tinglysningsdokumenter – dokumenter som behøves for å få utbetalt et lån i banken. Og det er i vår depotavdeling at vi nå ønsker å styrke laget

Arbeidserfaring og utdanning
Selv om det vil være en fordel dersom du har relevant utdanning og bankerfaring, stilles det ingen krav til utdanning eller relevant arbeidserfaring for denne stillingen. Men det blir viktig at du er lærevillig, liker å jobbe med ulike datasystemer og liker å jobbe både selvstendig og i team.

Personlige egenskaper
For å trives i denne rollen er det også viktig at du er besluttsom, strukturert, nøyaktig og har øye for detaljer. Du må like å følge rutiner og prosedyrer, samtidig som at du bør være tilpasningsdyktig.

Vil tilbyr
I banken vår får du store muligheter for faglig utvikling hvis du ønsker det. For en karriere innen banksektoren vil det være et stort fortrinn å ha vært innom depotavdelingen. Vi tilbyr ellers lønn etter tariff, samt svært gode pensjon- og forsikringsordninger. Nødvendig opplæring vil bli gitt.