Boliglån

Et boliglån hos oss er et boliglån du kan leve godt med.

Boliglånkalkulator

Boliglånskalkulator

Se hvor mye du må betale hver måned, totalbeløp og hvor mye du trenger i egenkapital.

Boligens verdi

kr

Ønsket lånebeløp

kr

Maksimalt lån: kr 

I henhold til boliglånsforskriften kan man låne inntil 85 % av boligens verdi. Ditt valgte lånebeløp tilsvarer  % av verdien.

Dersom lånebeløpet overstiger 85 % av boligens verdi er det nødvendig å ha sikkerhet i annen eiendom.

Rente

%

Nedbetalingstid

år

Hva koster lånet?

Effektiv rente:

Totalkostnad over år:
kr 

Egenkapitalbehov:
kr 

Søk om boliglån

Vi gjør oppmerksom på at rentesats og de faktiske kostnadene avhenger blant annet av betalingsevne og sikkerhet, og kan derfor avvike noe fra beregningen i kalkulatoren.

Beregningene i kalkulatoren er basert på generelle forutsetninger og er ikke et bindende tilbud fra banken.

Lån til bolig

Vi hjelper deg med å oppfylle boligdrømmen. Et boliglån du kan leve godt med både i dag og i fremtiden. Som  lånekunde i Sparebank 68° Nord kan vi tilby: 

  • God rådgivning fra start til mål
  • Skreddersydde løsninger tilpasset deg og dine behov
  • Du kan kontakte din rådgiver direkte ved spørsmål eller behov
  • Raske svar - vi har korte beslutningsveier og sørger for at du får svar innen kort tid

Søk om boliglån i dag, og gjerne digitalt om du vil. Lurer du på hva slags boliglån du kan få? Ta kontakt med oss, så hjelper en av våre erfarne rådgivere deg helt frem til mål.

Søk boliglån her 

Samtykke til innhenting av skatt- og inntektsdokumentasjon


Har du boliglån i en annen bank?
 

Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud på å flytte boliglånet over til oss. Det tar ca. 5 minutter å fylle ut søknaden:

Få et uforpliktende tilbud på å flytte boliglånet til oss 

Finansieringsbevis

Er du på boligjakt og trenger finansieringsbevis? Legg inn en boligssøknad og våre flinke kredittrådgivere vil ta kontakt med deg. Du kan også avtale et møte gjennom digital møtebooking.

Størrelsen på finansieringsbeviset vil være avhengig av din inntekt, annen gjeld, størrelse på bolig, ev. fellesgjeld, felleskostnader, og andre kostnader.
Vi regner gjerne på dette for deg og ser fram til et hyggelig møte!

Første bolig?
Er du mellom 18 og 34 år, og skal kjøpe din første bolig. Ja da kan du få et av verdens beste lån hos oss. Du får det som kalles førstehjemslån, og det gir deg en veldig god start, når du skal etablere deg med egen bolig. 
Ta kontakt med oss, så skal en av våre erfarne rådgivere hjelpe deg, på veien mot målet.

Boliglån for alle
Vi hjelper deg med pengene til å skaffe drømmeboligen. Et vanlig boliglån har i gjennomsnitt 25 års nedbetalingstid, det vil si antall år som det tar å betale oss tilbake pengene du låner. I disse årene tar vi pant i boligen din, det betyr at vi har boligen som sikkerhet for pengene vi låner ut til deg.

Husk det er god investering å eie egen bolig. Du betaler tross alt ned på ditt eget, i motsetning til å skulle leie bolig.

Byggelån
Er du så heldig å kunne bygge din egen bolig, ja da kan du få hjelp underveis av oss. En av våre erfarne rådgivere hjelper deg med det økonomiske underveis i byggeprosessen. Ta kontakt.

Rammelån
Velg selv hvor mye du vil betale. Vi tar huset i sikkerhet, og du kan ta ut penger når du måtte føle for det, og betale tilbake når det passer deg. Men husk, gjelder kun innenfor 60% av verdien på huset. Lurer du på om du kan få et slikt lån? Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere, så får du svar.

Kontakt oss

Kontakt oss her, eller finn en rådgiver ved ditt kontor: