Jobb og karriere

Har du lyst til å jobbe sammen med oss? Bli med på laget, som hver dag prøver oppfylle bankens visjon om "Mer verdi lokalt".

Har du lyst å jobbe i Sparebank 68° Nord?

Ved å jobbe i en lokal sparebank får du en unik mulighet til en av de mest spennende og utfordrende jobbene i vår region.
En fantastisk mulighet for å ta del i samfunnsutviklingen i en tid det skjer veldig mye.

Vårt mål og visjon
Sparebank 68° Nord sin visjon er "mer verdi lokalt". Les mer om vår historie, mål og visjon her.

Visjonen forplikter oss til, hver eneste dag, å jobbe hardt med ett eneste mål for øyet: Å skape bedre lokalsamfunn for oss som lever og bor her og skal være LOKALBANKEN for hele den 68°ende breddegrad.

Vår lokale tilstedeværelse bidrar sterkt til at vi stadig tar nye steg mot å bli markedsledende i vår region.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Selv om det vil være en fordel dersom du har relevant utdanning og bankerfaring, stilles det ingen krav til utdanning eller relevant arbeidserfaring for å sende oss en åpen søknad. Dersom du ønsker å søke på ledige stilliger, anbefaler vi at du kikker på kravene i de utlyste stillingsannonsene.
Det vil likevel være viktig at du er lærevillig, liker å jobbe med ulike datasystemer og liker å jobbe både selvstendig og i team.
Sparebank 68° Nord ønsker at alle våre medarbeide skal bidra som motor for utviklingen av regionen.

For å trives i Sparebank 68° Nord er det derfor også viktig at du er ambisiøs, inkluderende, besluttsom og tydelig, strukturert og nøyaktig.
Du må like å følge rutiner og prosedyrer, samtidig som at du bør være tilpasningsdyktig.

Hvilke jobbmuligheter finnes hos oss?

Vi leter stadig etter nye medarbeidere som kan jobbe sammen med oss, for å skape mer verdi lokalt, på hele den 68° breddegrad.

Du vil få gleden av å jobbe sammen med ca. 60 dyktige kollegaer, som sammen har en unik erfaring om vår landsdel.
Vi er stadig under vekst, og ser derfor etter nye medarbeidere både innenfor person- og bedriftsmarkedet, finans- og økonomi, antihvitvask, IT, risiko- og compliance - i tillegg til mange andre arbeidsområder.

Sparebank 68° Nord ønsker å skape en attraktiv arbeidsplass med lav turn-over. Dette betyr at hos oss er karrieremulighetene mange, noe som også er fordelen med en lokal sparebank. Er du en person som liker ansvar og nye arbeidsoppgaver, vil det alltid være rom for deg hos oss.

Kontakt oss

Kontakt oss her, eller finn en rådgiver ved ditt kontor: